Apurahajärjestelmä

Tervetuloa käyttämään Finnfoton uusittua apurahajärjestelmää.

Jos sinulla ei ole vielä salasanaa, rekisteröidy ensin. Huom! Vanhan järjestelmän käyttäjätunnuksia ei ole siirretty uuteen järjestelmään, joten sinun tulee rekisteröityä uudestaan.

Jos haluat raportoida ennen vuotta 2015 myönnettyä apurahaa, tee raportti Finnfoton vanhaan apurahajärjestelmään tästä linkistä.

Finnfoto ry jakaa vuosittain kohdeapurahoja. Kyseessä ovat Kopiosto ry:n Finnfotolle jakamista kopiointikorvauksista. Toivomme, että hakija on luovuttanut valvontavaltakirjan Finnfoto ry:lle.

Kopiosto ry, Hietaniemenkatu 2, 00100 Helsinki

Apurahoja jaetaan taiteelliseen ja tieteelliseen työhön, ammatillisiin tarkoituksiin tai tieteellisen työn edellyttämiin hankintoihin jne.

Apurahoja voidaan myöntää sekä yksityisille henkilöille että työryhmille.

Finnfoto ry:n hallituksen asettama apurahatoimikunta käsittelee hakemukset ja tekee jakoehdotuksen, jonka jälkeen apurahojen jaosta päättää hallitus. Toimikunnassa on edustajia Finnfoto ry:n jäsenjärjestöistä.

Apurahaa ei myönnetä laitehankintoihin eikä matkustuskuluihin.

Apurahahakemus aika päättyy vuosittain 15.9 klo 24.00

Apurahat maksetaan joulukuun aikana. Vain apurahan saajille toimitetaan tieto sähköpostilla. Saajat julkaistaan yhdistyksen nettisivulla maksatuksen jälkeen.

Rekisteröidy apurahan hakijaksi
täältä.

Sisäänkirjautuminen


 

Unohditko salasanasi?

Teknisiä ongelmia järjestelmän käytössä? Lähetä tukipyyntö.
Järjestelmä tukee seuraavia selaimia

IE9+, Firefox, Opera, Chrome, Safari